Alevi Masc A, Guanya a Molins de Rei

Aquest dissabte el nostre equip no ha estat el seu millor nivell. Una primera part fluixeta en que em anat pràcticament a remolc tota la primera part, però el que passa aquestes categories uns últims minuts intensos ens han permès guanyar la part per tres gols de diferencia.

La segona part potser ha estat la millor del partit, hem defensat amb mes intensitat , hem tingut mes efectivitat en atac i no hem donat opció al nostre rival; semblava que de nou estàvem al bon camí i hem fet una tercera part desastrosa semblava que ens havíem oblidat de jugar, no triàvem la millor opció a l’hora de llançar, no estàvem intensos en defensa, cosa que el nostre rival si, i això ens ha descentrat del nostre joc.

L’últim quart hem tornat ha estar a un bon nivell i això ha fet que finalment el resultat del partit ha estat de 6-10.

La conclusió de partit es que s’ha d’estar concentrat tot el partit i donar el màxim a cada part, treballar força per anar millorant setmana a setmana.

Aquest proper cap de setmana tornem a jugar contra el Club Esportiu Molins de Rei aquest cop un partit molt mes difícil on haurem de estar mes centrats que aquest últim partit.