Victòria del Sènior masculí B a la pista del H. Manyanet B 23 a 31

Jornada 22 i, a manca de 4 jornades, hem tornat al camí de la victòria…. i quina victòria.

Probablement els nostres Espartans han jugat els millors minuts de la Temporada contra l’HC Manyanet a la pista de L’Illa.

Calia tornar a lluitar i tornar a vèncer. I ho van fer de la millor manera, corrents, lluitant, obrint espais, robant pilotes, sortint al contraatac, defensant, atacant….i gairebé tot els ha sortit be.

Tant bé que ja en el minut 13 el rival ha de demanat un Time Out desprès que els nostres nois engalten un parcial de 0-5 per posar-se 4-9.

Primer Touch down i el rival es troba tocat. Desprès del temps mort el Pare Manyanet no aconsegueix ficar-se en el partit i arriba el segon Touch down. Un altre 0-5 que sembla que, avui, no se’ns pot escapar la victòria.

El 9-17 al final de la primera part ho diu tot. Victòria parcial que ens ha fet gaudir i diferencia que ens permet somiar.

La segona part és mes igualada. Difícil mantenir el nivell d’excel·lència i difícil que el rival no reaccioni.

Arribem fins a un avantatge màxim de 12 gols desprès de jugats 10 minuts de la segona part. 40’ brutals. Handbol en estat pur!!!

A partir d’aquí l’equip s’ha dosificat, ha jugat controlant el rival, controlant el tempo del partit, agradant-se….

I sense més que dir, el rival s’ha refet una mica, ha aconseguit minvar les diferències, sense que els nostres nois hagin patit mai per un resultat final favorable.

El parcial de la segona part ho diu tot, 14-14 després que els darrers 20’ han estat del rival.

El 23-31 ho diu tot. 2 punts al sarró i continuem la lluita per obtenir premi a finals de Temporada.