Victòria del Sènior masculí A davant Salle Montcada 27 a 20

La falta d’intensitat als primers minuts del partit, ha fet que la Salle tingues una alta efectivitat al atac fent un parcial de 3 a 8, aquest aspecte fa demanar temps mort al equip local entrenat pel Ramon Cabañas. Desprès d’aquest temps mort, l’equip comença a pujar la intensitat defensiva i es comença a correr en transicions, cosa que genera més tranquil·litat als nostres nois en atac posicional, arribant a la mitja part amb un 15 a 10 a favor en el marcador.

La segona part es manté aquesta intensitat defensiva, sense deixar gols facils al equip visitant, mantenint la diferencia al marcador fins al final del partit. Aconseguint una victòria molt bona pels nostres jugadors desprès de dues derrotes seguides i ens assenta en aquesta 6a posició a la classificació de 1a Nacional.