Victòria del Sènior masculí A davant del H. Palautordera 26 a 23

Victòria en un partit molt travat, amb molts errors per part dels dos equips, en què l’equip local ha sabut aconseguir tirar endavant per un resultat de 27 a 24 que sembla poc marge per al que s’ha vist a la pista.
Un bon inici dels home de Ramón Cabañas amb un 3 a 0 a favor, deixa pas a un empat a 4 gols en el minut 11. I de nou un altre empenta de l’HSJD, i el marcador reflecteix un 8 a 4 al 16. però no s’acaba de trencar el partit i el resultat al final de la primera part és de 13-11.
La represa no canvia el rumb del partit, estirades dels locals, obrint diferents bretxes en el marcador, mai superiors a 4 gols, i així vam arribar a falta de 4 minuts amb un gol d’avantatge, 24-23. Amb gols de Bernat, Ferran i Vilella es sentència un partit que ens aupa a la zona alta de la classificació.