Victòria del Sènior masculí A a la pista del H. Bordils B 27 a 33

El nostre Sènior masculí es desplaçava a la pista sempre complicada del H. Bordils B, on els dos equips es trobaven empatats a punts a la zona baixa de la classificació.

El partit va començar amb un Bordils molt «enxufat» tant en defensa com en atac, assolint una distancia en el marcador al minut 10 de 4 a 2. Tot i aquest gran inici dels bordilencs, els homes de Pedro Jiménez van saber refer-se i començar a rutllar una mica més en l’apartat ofensiu, amb un Gerard Francès determinant a la posició de pivot on va aconseguir anotar varis gols i provocar varis penals. A partir del minut 20 els nostres nois van aconseguir ficar-se per davant al marcador amb un 8-9 , i els últims deu minuts de la primera part amb un parcial de 2 a 7 van aconseguir una bona renda al descans, 10-16.

La segona part el joc va ser controlat tota la estona pels nostres nois aconseguint que la diferencia no baixes mai de 6-7 gols, arribant al final del partit amb un 27 a 33.

Cal destacar la gran direcció en el joc del Victor Guijarro, i el poder anotador del Ferran Pérez (9 gols) i Ruben Cabello (6 gols). També recalcar el debut oficial de 3 juniors del nostre club davant de les numerosas baixes , Hector Guijarro, Alex Gonzàlez i Joseba López, aportant gols i bons minuts a l’equip.

Victòria important dels nostres nois a una pista sempre complicada com es la de Bordils.