Victòria del Sènior masc B 34 a 19 davant del Bm Polinyà

Aquest cap de setmana hem jugat la 7a jornada de Lliga a Segona Catalana al nostre Pavelló Salvador Gimeno de sant Joan Despí contra l’equip CH Polinyà.

Sense desmerèixer el rival, el partit ha esta senzill a la vista del resultat final tot i que la intensitat defensiva i la rapidesa en l’atac posicional i les transicions dels nostres Espartans han aconseguit ja des d’aviat, anar-se’n distanciant en el marcador.

Així, a partir del minut 10 hem aconseguit un parcial de 8-0 que ha trencat absolutament el partit. El diferencial, poc a poc ha anat eixamplant-se fins arribar al descans amb un marcador 18-7.

Al principi de la segona part el partit ha continuat de forma similar. La defensa ha anat desactivant l’atac rival i els 11 gols de diferencia a la primera part han acabat sent 17 al final del partit. 36-19 desprès de 60 minuts.

Poc més pot dir-se del partit. Al final sempre és fàcil dir que no hem patit pel resultat però calia jugar-lo.

És important fer esment que en cap moment l’equip s’ha relaxat. En aquesta mena de partits cal ser molt madur i mantenir sempre la intensitat. I els nostres nois no s’han adormit.

Ben jugat i millor acabat. Ha estat un parèntesi competitiu però cal continuar el treball. Entrenament dur, millora continua i coneixement mutu…..