VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ A DAVANT UNIZAR DOMINICOS 24 A 20

I les noies ho han tornat a fer, dos punts més que ens donen un respir a la classificació.
Hem fet una bona primera part, dominant clarament al marcador amb una gran defensa, uns bons atacs i un gran ritme de joc que ens han donat confiança per lluitar per la victòria sabent que era al nostre abast, arribem al descans amb un resultat de 12-9.
A la represa continuem treballant fort, tot i que les noies del Dominicos han escurçat les distancies, però no hem baixat els braços i hem continuat en la mateixa línia assegurant la victòria del partit.
Ens tornem a veure a la tornada de les vacances nadalenques, Bon Nadal a tothom.