Victòria del Sènior femení B davant del CHR Cornellà 38 a 18

Partidàs de les nostres noies a casa aquest dissabte contra el Cornellà. Tot i no ser un rival directe en la classificació, a cap equip li agrada perdre i el Sant Joan no pot deixar escapar cap punt si es vol assegurar estar a la segona fase. Només depèn de les nostres noies ser-hi.
El Cornellà ha aconseguit posar-se un gol per davant fins al minut 5 de la primera part, però aquests són tots els minuts que el Sant Joan s’ha vist superat al marcador. Al minut 9, amb un parcial de 5 a 0, les nostres noies demostraven que no tenien cap intenció de cedir terreny al rival. El Cornellà, però, ha demanat un temps mort i tot seguit ha escurçat la diferència d’un gol. Ha estat un miratge: els següents 10 minuts hem tornat a ampliar diferències amb un parcial de 7 a 1. Després d’un curt parèntesi on han estat més igualats, un seguit d’exclusions acumulades (tres per al Sant Joan i una per al Cornellà) podien haver trencat la dinàmica del partit però no ha estat així: el Sant Joan encara ha pogut ampliar la diferència i arribar a la mitja part amb el resultat contundent de 20 a 8.
No sempre passa però avui ha tornat a passar: a les nostres noies els encanta l’inici de la segona part. En els primers cinc minuts, un parcial de 4 a 0, amb una efectivitat del 100%, ampliava encara més les diferències. Per més que el Cornellà ho intentava, el gran encert de les nostres porteres i totes les pilotes recuperades en defensa seguien impedint cap intent d’escurçar diferències i del minut 10 al 16 encara hem pogut aconseguir un altre parcial important de 5 a 0. El Cornellà no ha deixat d’intentar-ho però no ha estat possible i, amb un parcial de 18 a 10 a la segona part, hem arribat al resultat final de 38 a 18.
Només ens queda un partit per acabar la fase. Tenim assegurat estar entre les quatre primeres però les nostres noies volen ser a la segona fase. Tot i que el primer i el segon classificat s’enfrontaran entre ells i el líder podria perdre el lideratge, nosaltres a la nostra. Divendres anirem a Mataró i esperem celebrar el Carnaval amb l’alegria de la tercera… o la segona posició a la classificació.

El percentatge d’encert global ha estat del 73% i les nostres porteres han realitzat 19 aturades de mèrit.