Victòria del Sènior femení B a Montbui 19 a 22

Tot i jugar en divendres i fora de casa, el Sènior B ha aconseguit la victòria que ens feia tanta falta en el partit que encara teníem pendent de l’inici d’aquesta segona fase. Aquesta victòria ens situa primeres en la classificació, en un empat a quatre a la zona alta.
Els primers 20 minuts el partit ha anat molt igualat, però als minuts finals el Sant Joan ha aconseguint una mica de distància i hem arribat al final del primer temps amb el resultat d’11 a 14 a favor nostre. L’inici de la segona part, però, ha estat dels més estranys que hem vist aquesta temporada. Han hagut de passar 10 minuts perquè algun dels equips (per sort, el nostre) aconseguís fer entrar una pilota entre els tres pals. Hem arribat a situar-nos a 6 gols de distància però el Montbui, un equip sense recanvis però amb molta força i lluitant-ho tot, ha anat esgarrapant distàncies fins al resultat final.
No ens deixem enganyar per la victòria: el Montbui ha tingut mes ocasions que el Sant Joan i només el fet que la seva efectivitat fos més baixa que la nostra ens ha permès tornar a casa amb el resultat favorable.
El percentatge d’encert ha estat del 51% i la nostra portera ha fet 14 aturades de mèrit.