Victòria del Sènior femení B a la pista del H. Terrassa 19 a 21

Comencem la segona volta amb bon peu i tornem a casa amb una victòria molt treballada contra el Terrassa.

A diferència d’altres partits, amb més alts i baixos, la igualtat en el marcador s’ha mantingut gairebé en tot moment. En la primera part, ha estat l’equip contrari qui ha anat gairebé sempre per davant en el marcador, però la màxima distància que ha aconseguit ha estat de dos gols, que les nostres noies han aconseguit reduir a un per acabar el període amb un 11 a 10 favorable al Terrassa.

Al segon període, hem aconseguit l’empat al primer minut i a partir d’aquí ens hem mantingut sempre per davant en el marcador. La màxim diferència respecte al rival ha estat de 3 gols i les noies l’han aconseguit amb una jugadora menys al camp per una exclusió. El Terrassa no volia deixar escapar el partit i ha aprofitat algunes errades del Sant Joan per empatar a menys de deu minuts pel final. Però el Sant Joan ha aconseguit tornar a marcar distàncies i, tot i que els dos darrers minuts han estat molt productius per a tots dos equips, la diferència de dos gols en el marcador s’ha pogut mantenir fins al final.

A un partit per les vacances de Nadal, ens agrada el que veiem de cohesió d’equip tot i que cal seguir treballant en l’efectivitat i tenir en compte totes i cada una de les posicions en les jugades.

El percentatge d’encert global ha estat del 57% i les nostres porteres han realitzat 11 aturades de mèrit.