Victòria del Sènior femení A 21 a 20 davant del Bm. La Roca

Una altra victòria que ens proporciona dos puntets més.
Impressionant començament de partit, hem mantingut la porteria a zero fins el minut 12:54 que no hem encaixat el primer gol (5-1), a partir d’aquí l’equip rival va escurçant les distancies al marcador. Arribem al descans amb un resultat de 11-8.
A la represa continuem per sobre fins el minut 27:14 que aconsegueixen l’empat i  juguem tres minuts d’infart. Marquem nosaltres i ens tornen a empatar a falta de cinc segons del final, però ens fan una falta que ens afavoreix amb un penal que ens dona el gol de la victòria.
Gran partit en defensa i millorant poc a poc en els atacs, continuem treballant amb moltes ganes i molta il•lusió.
Impressionant veure la grada plena, així fa goig jugar a casa. Proper partit juguem fora, dissabte 27 a les 18:30h contra l’handbol Sant Vicenç Bar Mi Casa.