VICTÒRIA DEL SÈNIOR C. HSJD 35 – CH LLAVANERES 20

Ens va costar entrar al partit (fins passats el 6 minuts no vam marcar el primer gol), però en quant es va agafar el ritme ja no vam deixar de tenir el control. Així al minut 15 de la primera part ja portàvem un avantatge de cinc gols (8-3), que es va mantenir i augmentat en 1 gol més a la mitja part
(15-9), amb un resultat final contundent.

Partit amb només dues exclusions per la nostra part, que fa palesa que va ésser bastant còmode, i al qual van rotar tots els jugadors, mostrant un bon nivell general de joc, encara que la defensa va permetre massa facilitats a l’atac del Llavaneres, que no va marcar més gols pel bon treball a la porteria.

Ara a treballar fort aquesta setmana perquè la propera jornada tenim una prova de foc per continuar escalant posicions, amb l’enfrontament amb el segon classificat, el H. Parets, a casa seva.