Victòria del Juvenil femení A a la pista del H. Palautordera 23 a 25

Bon partit del Juvenil Femení al camp del Palautordera que en cap moment va perdre el control del resultat. Malgrat els penals fallats al primer temps, les noies van arribar a estar tres gols per sobre de les seves rivals, tot i que vam arribar a la mitja part amb empat a 14.

A la segona part, vam començar amb un parcial de 0 a 3 els cinc primers minuts però el Palautordera va aconseguir empatar fins que al minut 15 les noies del Sant Joan es van posar dos gols per davant del marcador i van mantenir la distància fins al final del partit.
La setmana de descans anirà bé per tornar a agafar forces per al partit a casa contra La Roca en el què estem segurs que seguirem veient-les millorar.