Victòria del Benjamí masculí B davant H. St Esteve Ses.

El Benjamí “B” va disputar el partit amb la absència de tres jugadors, per la qual cosa el seu entrenador només va disposar d’un canvi en tot el partit. Gràcies a la gran actuació dels dos porters el marcador final va ser molt baix.
La primera part va ser un molt bon exemple de la igualtat entre els dos equips amb el resultat parcial de 3-2 a favor del equip local. A la segona part, el marcador va ser més clar, 13-6 favorable també al Sant Joan.
Degut als pocs canvis que podíem realitzar l’equip estava més cansat, i els visitants van guanyar amb un ajustat 6-7.
A la quarta part, l’equip visitant tenia la oportunitat d’empatar, però amb l’ esforç del equip local es va aconseguir tirar el partit endavant amb un marcador de 9-6,
Degut a l’esforç i entusiasme dels seus jugadors ens va aconseguir una altra victòria al Salvador Gimeno del Benjamí “B”.