SENIOR FEMENIN DHP: HSJD 22  – 17 UNIZAR DOMINICOS

vui hem pogut gaudir de les nostres Bèsties, plantejant un partit molt seriós i dominant al marcador durant els seixanta minuts de joc, davant d’un rival que ha vingut amb molta força desprès de guanyar al líder la setmana passada a domicili.

La primera part hem començat fent un parcial de 3-0 sense encaixar cap gol gairebé fins el minut cinc. Ha estat una primera part relativament còmoda, on el Dominicos no ha tingut massa fortuna a porteria gràcies a una bona defensa i arribem al descans amb un resultat de 11-8.

La segona part el nostre rival ha sortit amb més força a la pista i ens ho ha posat més difícil, apropant-se al marcador i fent-nos treballar de valent, però les nostres Bèsties han sabut mantenir la concentració. Hem tret força i cap perquè els dos punts es quedessin a casa, aconseguint una victòria còmoda al marcador però no a la pista.

Propera i última jornada de la lliga d’aquesta temporada, dissabte dia 6 d’Abril a les 19h us esperem a la Roca, passarem llista!!!!