SENIOR FEMENI DHP: CBM FEMENINO ELDA PRESTIGIO 25 – 20 HSJD

Bon partit amb un final tràgic.

Vam començar el partit jugant de tu a tu amb un rival a priori superior, concentrades en defensa i fent bons atacs que reflecteixen al marcador una clara superioritat que semblava que ens donaria una victòria, molt treballada però còmoda, fent un parcial els últims quinze minuts de 7-1, el resultat al descans era de 10-14.

Al començar la segona part tot semblava que podíem mantenir la mateixa tònica de la primera, fins el minut deu, quan el nostre equip comença a perdre l’efectivitat en els llançaments, això també ens afecta a la defensa que afluixa i les noies de l’Elda ho aprofiten per donar-li la volta al partit amb una superioritat aclaparadora i aconsegueixen fer-nos un 11-0 als últims vint minuts de partit.

Ens queda felicitar a l’Elda per la victòria i al seu públic, nosaltres marxem amb el capcot cap a casa, sabent que hem tingut el partit a la mà.
Propera jornada dissabte 16 de Febrer a les 18:00h rebem a casa al St.Vicenç, us esperem a tots per animar al nostre equip.