PARTIDÀS, PARTIDÀS…de l´Infantil Masculí «A» contra l´Igualada.

Amb una contundent victòria per 25 a 14, el nostre equip va fer un gran partit, basat en una bona defensa i atac, barrejat amb l´actitud, atenció, ajudes…que l´equip igualadí no va poder contrarestar.
Sí que la primera part va estar una mica més equilibrada, acabant amb un 13 a 10 al final dels primers 25 minuts.
Però…l´Ale i l´Óscar, que els hi dirien al vestuari, que  van començar a «ofegar» a l´equip contrari en tots els aspectes. Penseu que en els últims 15´ només ens van marcar 2 gols (els nostres porters també van fer bones aturades).
I això que van haver cinc pals, que sino, encara és més la diferència.
Enhorabona per tota la feina i continueu amb aquesta línia.