El passat diumenge 7 d’abril es va realitzar el Torneig de la Promoció Escolar 2019 on van participar més de 200 nens/es, de primer a quart de primària de les set escoles del nostre municipi (CEIP Sant Francesc, CEIP Pau Casals, CEIP Espai 3, CEIP Joan Perich, CEIP Roser Capdevila, Escola Gran Capitan i Ateneu Instructiu).

Aquest torneig es el colofó a una promoció que es porta realitzen durant 3 mesos a les diferents escoles, a les classes d’educació física i com activitat extra escolar a cada centre; i que te com a objectiu donar a conèixer el nostre esport a tots els nens/es del nostre municipi.

Durant les 3 hores els més de 200 nens/es van poder gaudir del nostre esport juguen diferents partits al Poliesportiu Salvador Gimeno, on el resultat era el menys important.

Un cop finalitzat aquest torneig, tots els participants poden continuar aprenent del nostre esport durant els mesos d’abril i maig.

Volem agrair a tots els patrocinadors que van fer possible aquesta trobada, en especial a LAXA inmobiliaria; i sobretot els més de 20 monitors/es que han realitzat una excel·lent tasca a cada centre.

Per veure fotografies de la jornada cliqueu al següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/g1Uat2KUDhvGwKkf7