INFANTIL FEMENÍ H. SANT QUIRZE 12 – 24 H. SANT JOAN DESPÍ

Segon partit i segona victòria, la primera part va començar amb joc bastant fluït i varem trobar porteria amb bastant facilitat, però a l’hora de llançar va haver moltes errades, concretament es van fallar 14 llançament en la primera part, tot i això el resultat al descans va ser de 3 a 13. La segona part va ser un altre història, van sortir molt relaxades   i van trigar 9  minuts a ficar el primer gol, això va fer que el Sant Quirze agafés confiança i nosaltres pel contrari no ens sortia res, el resultat de la segona part va ser de 9 a 11.

Aquest partit es un clar exemple de que encara que tu siguis superior, has d’estar al cent per cent, perquè sinó entres en una dinàmica negativa, i un partit que hauria de haver estat plàcid i poder provar diferents accions de joc,  acabes patint, ja no per el resultat sinó pel nivell de joc desenvolupat.