Gran victoria del Cadet Masculí «B» davant el Vilanova Hipersimply «B» per 21 – 19

Dissabte vem veure un gran partit que jugaven el nostre Cadet Masculí «B» contra Vilanova Hipersimply «B», és a dir, primer contra segon classificat respectivament.
Ja desde l’inici del partit els nois van sortir endollats tant en atac com en defensa, no deixant cap forat al rival i si passaven topaven amb els nostres porters, així ho reflexava el marcador al min. 15 un 7 – 4, ja és veia que seria un partit molt defensiu. Els nostres seguien treballan amb intensitat i mostrant bones jugades d’estrategia, arribant al descans amb una avantatge de 4 gols 13 – 9.
A la segona part, seguint amb un nivell alt, als 10 min, el parcial va ser de 5 – 1 arribant a una màxima diferència de 8 gols 18 – 10, semblava una diferència còmode i mès com jugava el nostre equip bloquejant qualsevol atac del rival, però va arribar el min. 12, inexplicablement va haver una desconexió de 10 min. que és va eterns, no funcionava res, deixaven molts forats en defensa i en atac estavem bloquejats i a mès el porter ho parava tot, el parcial en aquest temps va ser de 1 – 7. Un temps mort de l’Ale, va frenar l’euforia dels visitants, a la represa els nostres nois van tallar la ratxa negativa i van intensificar la defensa, patint una mica ven poder mantenir una diferència de 2 gols, el marcador final reflexava 21 – 19.
Ja està vist que aquest esport has de lluitar a tope els 60 min., ja que per 10 min. de relaxament, tota la feina feta durant els 50 min. no haurà servit per res.
Tornar a descatar a tot l’equip per l’intensitat i saber sobreposar-se en els moment dificils mostrada en el matx i sobretot als nostres porters que estàn molt forts.
MOLTES FELICITATS NOIS, A SEGUIR TREBALLANT!!!!!