GRAN VICTÒRIA DEL CADET FEMENÍ A CONTRA EL CH LA SALLE MONTCADA

CHSJD 40 – CH LA SALLE MONTCADA 28
Les nostres jugadores han fet un gran partit: han jugat molt bé tant en defensa com en atac, i han anat per davant del marcador durant tot el partit. Hem arribat al descans amb un resultat de 20 a 11; durant la segona part hem continuat amb el mateix ritme i hem finalitzat el match amb un 40 a 28. Cal destacar que l’eficàcia en el tir pel CHSJD ha estat del 76,9 % (remarcant que en la primera part ha estat del 86,9%) i la del Montcada del 51,8%. També cal destacar el gran nombre d’aturades que ha fet la nostra portera durant la primera part. Enhorabona, noies, un gran partit!!