Hola Xavi, com estàs?

Molt il·lusionat de començar un nou projecte esportiu en un nou club, desprès de molts anys en el club que m’ha vist créixer com entrenador.

Compta’ns una mica de tú… (quina edat tens, hobby, d’on ets, nom complert, estudiïs, on treballes,etc..)

Sóc  en Xavier Aros Santiago i tinc 30 anys, vaig néixer a Barcelona encara que ja fa uns 15 anys que sóc molinenc. He cursat la carrera de fisioterapeuta especialitzada en el món esportiu, i tot seguit el màster de fisioteràpia esportiva. Anteriorment, vaig cursar el grau superior d’activitats físiques i esportives.

Puc dir que el meu major hobby es l’esport, ja sigui com aficionat per veure’l o com a practicant. Desprès de l’handbol i dels esports col·lectius amb pilota, m’encanten els esports d’aventura.

Exerceixo com a fisioterapeuta a la Mutua Universal en dates específiques durant l’any,  també amb el col·lectiu de fisioterapeutes de la Federació Catalana d’Handbol i sóc el fisioterapeuta del Club Halterofília Molins de Rei. A més, tinc un consultori privat a Molins.

Com vas començar a jugar a handbol i a quina edat?

Als 10 anys vaig començar a jugar a handbol impulsat per els meus companys de classe a l’Escola Farigola de Vallcarca situada a Barcelona, on la meva generació va iniciar l’handbol dins l’escola. Però no va ser fins els 11 anys que em vaig decantar definitivament per el meu esport actual, ja que des dels 5 anys també practicava natació i competia al CN.Catalunya i havia de combinar els dos esports durant un any.

A quins clubs has estat?

Com ja he dit, vaig iniciar la meva aventura handbolera al CEIP Farigola de Vallcarca fins a l’etapa Infantil. Tot seguit vàrem passar al I.E.S Montserrat, on el Sant Martí va realitzar un conveni amb l’institut i a partit d’allà, vam entrar a jugar com a ASME. Posteriorment, al marxar a viure a Molins de Rei, vaig  passar a jugar al C.E Molins de Rei on vaig fer tota l’etapa Juvenil i part de la de Sènior. Durant un any, mentre col·laborava amb la Federació Irlandesa d’Handbol, vaig estar disputant la lliga Irlandesa amb l’equip del H.Lughnasa.

Quan vas començar a fer d’entrenador?

Quan vaig començar l’etapa Juvenil de 1er any a Molins de Rei sol aterrar a la vila, em van oferir dur l’equip Infantil Msc de 1er any del mateix club. Vaig acceptar aquesta oportunitat i des d’aleshores cada any he anat fent d’entrenador.

Tota la meva carrera com entrenador ha estat lligada al C.E Molins de Rei, exceptuant un any que vaig ser entrenador de l’Aleví Mixte de Cervelló i una temporada que vaig estar vivint a Irlanda, on duia diferents equips escolars de categoria Aleví.

Que t’ha portat al nostre club?

L’amistat amb alguns dels que ara seran companys meus, i sobretot, el projecte que em va presentar en Toni Guijarro quan em va oferir entrar dins del CHSJD, son el que m’ha portat al vostre club, a part, de la seguretat de que vaig a un club conegut on puc créixer com a professional, desprès d’haver col·laborat  els darrers anys en UTC i UTS.

Ja que tenia clar que si deixava d’entrenar al meu club, seria per una proposta que em fes créixer i evolucionar i estic convençut que així ho faré.

Que esperes d’aquesta experiència?

Com he dit durant l’entrevista, sobretot espero gaudir i aprendre dels meus nous companys i del club en general, i poder aportar el meu granet de sorra a que el HSJD segueixi creixent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Este mensaje de error solo es visible para los administradores de WordPress
Error: No se han encontrado entradas.