Empat molt treballat del Juvenil masc B a la pista del H. Laietà a 17

El nou equip Juvenil Masculí B ha començat l’actual Temporada jugant contra l’equip del Laietà Argentona, un equip complicat, dur, amb experiència, que ha posat les coses molt difícil als nostres joves.

Els nostres nois han demostrat una bona disposició en la pista, bona defensa, una porteria centrada i un atac que descentrava ara si i ara també la defensa rival, tot i tenir un encertat porter que ha desfet algunes grandíssimes jugades dels nostres atacants.

Els nostres nois han mantingut sempre l’avantatge en el marcador. En el minut 15 era de 2 gols i al final de la primera part, el 9-12 no feia justícia al vist en la pista  però dibuixava una probable futura segona part favorable.

Però tot i les exclusions rivals els nostres nois han perdut la frescor en atac i en defensa.

Han aguantat fins al minut 50’ on han obtingut el mes gran avantatge del partit, 13-17, i, inexplicablement, els darrers 10 minuts han estat un miratge.

L’equip rival ha encadenat uns atacs reeixits i els nostres han fallat tot el que han intentat, proporcionant contra-atacs letals.

Els darrers 10 minuts han estat nefastos. Un parcial 4-0 ha fet finalitzar el partit amb empat a 17. Mal menor per a un partit que s’ha deixat de guanyar en aquests darrers moments.

Amb un punt més elevat d’autoexigència i compromís segur que la competitivitat augmentarà i serem un equip de referencia.