Empat a 24 del Primer equip masculí davant del H. Sant Cugat

El passat diumenge el nostre primer equip va jugar un partit apassionant davant el H. Sant Cugat, un rival de cert nivell.

El H. St. Cugat va començar el partit amb una intensitat ofensiva i defensiva molt superior als nostres jugadors, fet que va provocar un temps de Ramon Cabañas quan el resultat era de 5-11 en contra. Però els nostres jugadors mai es rendeixen, i van augmentar el nivell en defensa i l’entrada del David Vilella va donar una major eficàcia al Atac, finalitzant la part amb un 9-12.

Al inici de la segona part els jugadors del Ramon Cabañas continuaven la bona feina defensiva i un bon atac que va proporcionar un parcial de 7 a 3 a favor en els primers 15 minuts. El H. Sant Cugat liderats per Marc Jordan (autor de 7 gols), es van refer i van aconseguir arribar als últims instants del partit amb avantatge d’un gol, i amb pilota.

En aquest últim atac del «Santcu» , van aconseguir llençar a porteria de forma clara, però un sensacional Marc Vila va realitzar una aturada que donava opcions d’empat als nostres. Desprès del temps mort demanat pel Ramon Cabañas, i acció de pissarra, Victor Cerdaña erra el llançament a falta de 15 segons pel final del partit, però una ràpida recuperació ens dona la darrera oportunitat. A falta de 2 segons el David Vilella (màxim golejador del equip) aconseguia el gol del empat a 24 final.

Un partit amb alts i baixos durant tot el partit durant un rival d’un nivell alt. L’equip va a més a cada partit!

Jugadors HSJD: Victor Cerdaña, Borja Tort (1 gol), Victor Guijarro (2 gols), Ruben Cabello (3 gols), Chicote (2 gols), David Vilella (7 gols), David Pueyo, Oriol Farres, Pol Sabaté, Ferran Pérez (1 gol), Alex Cahisa, Adrià Forns, Victor Pueyo (2 gols), Luca Giambiasi (3 gols), Marc Vila, Remi (3 gols).