El Sènior Masculí A, es retroba amb la victòria!!!!!

Es presenta un partit important, perquè els següents no fossin urgents.

La Salle Bonanova visitava el Salvador Gimeno només a un punt de distància de l’Handbol Sant Joan Despí, i amb poca distància dels últims llocs de la classificació. Era un partit clau per col·locar-nos a una distància prudencial a la classificació, però sobretot per tornar a recuperar sensacions positives després de dos partits molt irregulars.
L’avantatge sempre va ser de l’equip de Ramón Cabañas, amb diferències de fins a 8 gols a la segona part. Finalment el marcador reflectia un 29-24.
Els següents dos partits són tot un repte per als nostres joves jugadors, visitant el proper dissabte la pista de l’ASME, equip candidat a l’ascens després que la passada temporada renunciés a la plaça aconseguida a la Divisió d’Honor B.
I en l’última jornada de l’any rebrem l’UE.Sarriá, que en aquests moments és el coolider de la categoria, i que té com a objectiu aconseguir un ascens de categoria.

HSJD:

Pol Sabaté, Marc Vila, Luca Giambiasi(4), Victor Cerdaña, Rèmi Philoreau(2), Ruben Cabello(7), David Pueyo(1), Ivan Vizcaino(2), Victor Guijarro(3), Victor Chicote(2), Àlex Cahisa, Oril Farrés, Adriá Forns, Victor Pueyo(2), Esteban Torres(2), Ferran Pérez(4)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

[instagram-feed num=12 cols=4 showfollow=true]