EL CADET FEMENÍ A FA UNA REMUNTADA ESPECTACULAR A SANT PERE DE RIBES

Sant Pere de Ribes 28 – CHSJD 29

L’equip contrari ha anat per davant en el marcador durant tota la primera part, guanyant de 2-4 gols, i han tingut una eficàcia en el tir molt elevada (76,4%), mentre que la del Sant Joan ha estat del 41,6%. Ens ha faltat una millor defensa i hem arribat al descans amb un resultat de 13 – 10.
Ha començat la segona part en la mateixa línia que en la primera, i en el minut 40 les adversàries guanyaven de 4 gols. Quan faltaven 15 minuts per acabar el partit, les nostres jugadores han anat remuntant fins a empatar, perquè han millorat molt en defensa i han estat molt encertades en el tir. Els últims minuts han sigut d’infart i finalment hem acabat guanyant 28 a 29.
L’eficàcia en el tir d’aquesta segona part ha estat del 73% pel Sant Joan i del 75% pel Sant Pere de Ribes.