Derrota per la mínima del Infantil femení B a Gavà 24 a 23

Partit molt disputat a Gavà. Última jornada de la competició de Lliga: tots dos equips han  disputat el partit a un gran nivell. L’equip local ha tingut sempre una avantatge al marcador finalitzant la primera part 12-11.
A l’inici de la segona part, el Gavà ha tingut bones opcions d’atac arribant a tenir 8 gols de diferència al seu favor, llavors el Sant Joan ha trobat el camí i la sol.lució: circulacions ràpides, defensa molt intensa, robatoris de pilota amb contraatacs finalitzats en gol, han situat el marcador, a falta d’un minut, en 24-23 i pilota d’atac pel Sant Joan. Fnalment, no hi hagut més temps…Molt bon partit!!!
Durant tota aquesta lliga hem crescut molt com equip, les responsabilitats estan més compartides i, el més important: tot el grup s’integra, es respecta i lluiten juntes.