Derrota del Sènior femení davant del BCN Sants 21 a 31

És molt difícil fer la crònica de la que sens dubte ha estat la pitjor derrota de la temporada amb diferència. El Sants ha vingut no només a guanyar sinó a remuntar el gol average que tenia en contra de 9 gols i ho ha aconseguit amb una grada més plena dels seus seguidors que dels nostres i amb un equip confiat, segur i concentrat.

Al minut 3, abans que les nostres noies se n’adonessin, ja havien encaixat 4 gols. Al minut 15, la diferència ja era de 7 i el Sant Joan no trobava la manera d’aturar el tsunami que li venia al damunt. Al final de la primera part, la diferència era de 10 gols (8 a 18). La segona part no ha començat gaire millor i, al minut 4, la diferència ja era 12. Només en aquest moment amb algunes errades del rival i amb un cert amor propi han pogut aconseguir un parcial de 5 a 0 que ens permetia, com a mínim, mantenir el gol average a favor. Hem aconseguit aguantar, més o menys, aquesta diferència fins al minut 23 però el Sants seguia apretant i apretant i ens els darrers minuts ha jugat estratègicament i físicament molt millor.

El pitjor d’avui no és la derrota. El pitjor d’avui és l’actitud, el cansament, la desconcentració. Per ser a dalt i mantenir-s’hi cal equip i cal confiança. Cal que tant el seu entorn com elles mateixes se sentin segures i fortes i amb ganes, i aquesta confiança s’ha esmicolat en les darreres jornades. Ara ja no depenem de nosaltres: hem de guanyar el Cardedeu a casa seva i esperar que el Tortosa perdi com a mínim un dels dos partits que li queda per jugar. Des d’aquí, tota la força per a la victòria.

El percentatge d’encert ha estat del 49% i les nostres porteres ha fet 9 aturades de mèrit (6 a la primera part i 3 a la segona).