Derrota del Sènior femení A davant l’OAR Gràcia 23 a 24

Molt bon partit noies, hem gaudit i hem vibrat durant seixanta minuts i això feia temps que no passava.
Hem fet una gran defensa i hem vist bons atacs, hem obert el marcador i malgrat alguns minuts que el nostre rival ha estat per sobre, hem jugat molt bé tota la primera part i no les hem deixat marxar, al descans arribem amb un resultat de 13-10.
La segona part hem continuat amb la mateixa línea de joc, però ens han empatat i avançat, tot i això no ens hem deixat doblegar i hem començat una remuntada que ens hagués permès acabar amb un empat o potser una victòria,  però hem perdut un gol pel camí, degut sens dubte a factors externs a l’equip i que ens ha sentenciat a perdre per la mínima.
De totes maneres avui heu demostrat que podem i que s’està treballant molt i molt bé per aconseguir-ho, seguim endavant, és el moment de demostrar tot el que valeu i el gran equip que som.
Gràcies al nostre públic que ha estat de deu i ha gaudit amb nosaltres, proper cap de setmana descans, ens tornem a veure a la següent jornada que serà el dia 3 de desembre a casa de l’Amposta.