Derrota del Sènior femení A davant del H. La Salud Tenerife 20 a 33

Avui no sé per on començar, una altra derrota i un rival molt superior que no ens ha deixat opcions per res. Al descans la diferencia ja era important 10-20 i a la segona part del partit ha continuat, no hem sabut controlar el partit i no hem jugat còmodes, per lo tant i a la vista del resultat final, res més a comentar.
Seguim treballant, encara queden molts partits per jugar i aquesta lliga pot donar moltes sorpreses.
Agrair als nostres incondicionals a la grada el seu suport i ens preparem per la propera jornada que marxem a Mislata.