Derrota del Sènior femení A a la pista del H. Mislata 24 a 20

Un altre partit perdut, però ens emportem molt bones sensacions a la pista.
Ens hem mantingut molt a prop al marcador i amb moltes possibilitat d’haver guanyat el partit, però no ha pogut ser, al descans hem marxat amb un 12-9 que ens feia començar la segona part amb molta il•lusió i ganes, hem fet unes bones defenses i tot i que els nostres atacs no han estat malament, encara tenim moltes pèrdues de pilota.
Final del partit amb una diferencia de quatre gols, nenes trenquem aquesta ratxa d’una vegada, està a les nostres mans i es pot fer, confiem en el nostre equip, el partit d’avui ha estat molt emocionant.
Gràcies als nostres fidels acompanyants, ens veiem el proper dissabte a les 19.30h que rebem a l’Oar Gràcia Sabadell.