Derrota del Juvenil masculí B a Mataró 37 a 33

Desprès de l’excel·lent victòria de la setmana passada, aquest cap de setmana visitàvem la difícil pista del HC Mataró.

Ja es va veure la setmana passada que cap rival és petit i que aquest any costarà molt cada victòria, que caldrà lluitar fins el final cada partit.

I a Mataró es va lluitar molt.

Per començar, els nostres varen començar forts, jugant intensos, concentrats. Els primers minuts es varen fer amos del partit fins al minut 10 en què el Mataró ens iguala a 6 i comença la remuntada. Les errades pròpies ens estaven jugant una mala passada. El Mataró se’n va de 3, de 4…..sembla que el partit està trencat i el Mataró es fa l’amo del partit, però en els darrers 10 minuts els nostres nois intensifiquen la defensa i s’acosten en el marcador. S’aconsegueix arribar al descans amb un esperançador empat a 19 que deixa les espases en alt a l’espera de la darrera mitja hora del partit.

Un començament de la segona part pletòric del Mataró fa que se’n vagi de 3 gols fàcilment. De nou les errades pròpies ens fan perdre pistonada i ens fan anar a contracorrent.

Els nostres s’assenten en el camp, millorem la defensa i troben mes espais en atac. Les diferencies en el marcador s’escurcen però sempre amb el Mataró manant en l’electrònic. Com a molt ens acostem a 1 gol per sota…… La remuntada és possible però serà difícil. El Mataró no ho posa fàcil.

Malauradament, de nou, les errades pròpies, pèrdues de pilota i alguns desajustos en defensa condemnen els nostres ens els darrers minuts del partit.

El Mataró continua com una piconadora i els nostres no aconsegueixen imposar-se. Al final, els nostres rivals s’enduen la victòria de 4 gols. Justa victòria tot i que massa renda pel que hem vist al camp.

El resultat final, 37-33 ens diu que estem en el camí, que hi ha qualitat, que hi ha idees…… Potser massa gols en contra (tot i la gran actuació del nostre “porter”) per guanyar el partit…..

Ara cal treballar, treballar molt, millorar tàcticament per evitar aquestes llacunes que ens han condemnat a la derrota. No passa res. Estem al començament de Temporada i hem demostrat que podem competir…..i que podem guanyar.