Derrota del Juvenil masc B davant Salle Montcada 28 a 45

Aquesta setmana hem jugat uns dels darrers partit d’aquesta Temporada al nostra Pavelló Salvador Gimeno contra el líder de la categoria, La Salle Montcada, un equip molt complet, ràpid i amb grans alternatives de joc, tant individuals com col·lectives.

El partit ha estat un monòleg del equip rival. Des del primer minut LA Salle Montcada ha anat pel davant en el marcador. Els nois han fet un bon partit, com sempre plantant cara a la primera part però malauradament, ens hem acabat enfonsat a la segona part.

El marcador s’ha anat eixamplant minut rere minut, en el 15 ja perdíem de 7 i al final de la primera part de 8. El 12-20 reflexa la intensitat atacant del rival. Reconèixer que la defensa nostra ha estat intensa i la porteria en un bon nivell però el rival, com hem dit, té moltíssimes opcions de joc.

La segona part el parcial ha estat de 16-25 per acabar el partit amb un 28-45. Marcar 28 gols és un bon repte però rebre 45 ha estat definitiu.

Podem llegir el resultat en clau de partit i concloure que el diferencial ha estat massa gran però si veiem el treball dels nois, exceptuant algunes errades impròpies de jugadors d’aquesta categoria, i contra quin rival ens enfrontàvem, podem estar satisfets.

Amb un punt més elevat d’autoexigència i compromís segur que la competitivitat augmentarà i serem un equip de referencia.

Ànims nois, la setmana vinent anem a La Garriga. SOM-HI NOIS!!!!!!