Derrota del Juvenil femení A a la pista del EH Sant Vicenç 24 a 18

L’equip es desplaça a Sant Vicenç sabent que és difícil deixar la cua de la classificació i, tot i això, ens ha agradat veure encara les ganes de millorar i un plantejament seriós i concentrat del partit.

Els primers 17 minuts, el partit ha estat un teva meva i hi arribàvem amb un 6 a 6 esperançador. Però els següents 10 minuts, el Sant Vicenç s’ha distanciat de 5 gols i ha mantingut la distància fins al 13 – 8 de la mitja part. Tot i que hem iniciat la segona part marcant un gol, el Sant Vicenç ha tornat a resoldre amb efectivitat les seves oportunitats i ha arribat a la màxima distància de 7 gols al minut 7 de la segona part. A partir d’aquí, més per una defensa concentrada que per l’encert, el Sant Joan ha aconseguit reduir la distància a 6 i mantenir-la fins al final.
Potser el punt més destacable en negatiu del Sant Joan d’aquesta jornada ha estat la falta d’efectivitat en resoldre els atacs amb molts xuts a porteria que han anat a fora o es llençaven directament a una portera estàtica. Una mostra és la diferència entre els dos equips en resoldre els penals: el Sant Vicenç ha marcat quatre dels cinc penals a favor, mentre que el Sant Joan només un dels tres possibles.
Malgrat tot, com dèiem al començament, ens agrada veure un equip que no es rendeix i segueix treballant en la millora dia a dia.