Derrota del Juvenil fem A davant del Bm. La Roca 26 a 38

En el penúltim partit de la lliga d’aquest any, ens enfrontem a les terceres classificades amb el repte de mantenir el que vam aconseguir el darrer partit , en quant a actitud, i millorar, si és possible.

El començament és prometedor, amb una defensa molt segura i unes molt bones intervencions de la portera. Fins al minut 10, el partit està molt igualat però els següents 10 minuts es converteixen en un malson de contraatacs i jugades molt entrenades de la Roca, amb un parcial al seu favor de 3 a 9. Les nostres noies aconsegueixen frenar la situació marcant 3 gols per 4 de la Roca però els darrers 4 minuts encaixem un gol per minut i així acaba la primera part, amb el resultat de 9 a 20.

La segona part torna a començar amb el partit controlat fins al minut 7 però llavors 3 contraatacs de les jugadores de La Roca amplien la diferència que al minut 14 arribarà a ser de 14 gols. Però en aquell moment apareix el Sant Joan, traient forces i orgull, i aconsegueix en 7 minuts un parcial de 7 a 0 que ens ha fet gaudir de debò. Els nou minuts restants, però, La Roca ha tornat a fer-se amb el partit, tot i que sense la superioritat d’altres moments, amb un parcial de 4 a 7. Aquesta segona part, doncs, té un parcial de 17 a 18 que ens torna a deixar amb un bon gust de boca, malgrat la derrota.
Bona actuació de la porteria i la defensa. Llàstima dels contraatacs, perquè les seves jugades assajades les hem detectat i desactivat ràpidament. Molt millor encert pel que fa als penals (2 de 3) i menys pals i llançaments fora que la setmana passada. Potser falta més decisió per encarar la porteria. Quan ens hi hem posat (aquells fantàstics 7 minuts de la segona part), hem gaudit de debò.
En un any especialment dur pel que fa les lesions al nostre equip (set jugadores, en aquest moment), seguir veient l’actitud i les ganes de les nostres noies ens fa sentir especialment orgullosos des de la graderia. Moltes gràcies per no donar-vos per vençudes i seguir lluitant!