Derrota del Cadet femení A davant del H. Ribes 36 a 37

Ha estat un partit molt igualat: en la primera part amb avantatge per les contrincants durant tota l’estona; en el minut 15 s’havien distanciat de 4 gols, però les nostres noies han anat escurçant aquesta diferència per arribar al descans amb un resultat de 18 a 19. Ha començat la segona part i el Sant Joan ha continuat reaccionant i s’ha posat per davant del marcador durant els primers vint minuts de la segona part, aconseguint fins a un avantatge de 3 gols. Però les adversàries no han donat res per perdut, i quan faltaven 10 minuts per acabar el partit, han capgirat el marcador i han acabat superant-nos 36 a 37. L’eficàcia en el tir ha estat del 66’6% pel Sant Joan i del 60,6% pel H. Ribes.

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis