Derrota del Cadet femení A a la pista del H. Ribes 28 a 25

Avui ens jugàvem la classificació per jugar el Top 4 de la Copa Catalana, amb el marcador en contra, perquè vam perdre a casa d’un gol.
Ha començat el partit molt bé pel Sant Joan: guanyàvem de 5 gols durant els primers 10 minuts. Però les contrincants han anat remuntant i en el minut 20 ens han avançat d’un gol. Hem arribat al descans amb un resultat de 10 a 9. Durant la segona part, les adversàries s’han distanciat de 2-3 gols, fins al minut 55, que hem empatat a 23. Però durant els últims cinc minuts de partit, el Sant Joan ha perdut un parell de pilotes, ha errat algun tir i el Ribes ho ha aprofitat amb un parell de contraatacs, sentenciant el partit amb un resultat de 28 a 25.
Ha estat un partit molt emocionant, intens, dur i amb molt contacte, i tot i que no ens hem classificat, hem de felicitar a les nostres jugadores perquè ho han donat tot.

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis