Derrota de l’Aleví Femení Expert a la final de Copa davant del H. Sant Esteve Palautordera

Un Sant Esteve que se sabia favorit, però que al final ha patit, s’ha endut l’últim trofeu de la temporada davant un Sant Joan que ha plantat cara fins al final. Després d’un inici fulgurant de les del Montseny i de dues parts de domini de les santjoanenques, l’últim temps ha tornat a ser favorable per a les primeres, per la qual cosa s’ha hagut de jugar una pròrroga, que hauria pogut acabar amb empat i dur als penals. No ha estat així per molt poc.

Al primer quart, les de Sant Esteve han començat amb una gran desimboltura, marcant sense ofegar i recol·locant-se de seguida en defensa. Això, sumat a l’ensopiment, la imprecisió en la passada i la manca d’encert en els contraatacs de les nostres jugadores, ha fet que ens marquessin cinc gols sense rebre’n cap en contra. Val a dir que la portera rival no facilitava les coses. A partir d’aleshores, el Sant Joan ha tret l’orgull i ha remuntat una mica. La nostra portera també ha dit que prou. Amb tot, hem seguit cometent errors en defensa. Les expert encara es veien com preocupades, no alegres i vivaces com les rivals. El quart ha acabat 5 a 10.

Al segon temps s’ha girat la truita. Les expert estaven més concentrades. D’entrada, seguien desaprofitant els contraatacs, i les contràries les obligaven a fer atac estàtic, però recuperaven moltes pilotes. El Sant Esteve s’ha desordenat una mica. Si al primer quart, l’Adri demanava temps mort, en aquest ho ha fet l’entrenador del Montseny. No li ha servit de gaire: les expert havien posat la directa i s’han acabat imposant en el marcador per 7 a 6.

El tercer temps ha estat el millor per a Sant Joan: no ha baixat la concentració, el marcatge ha estat impecable, hi havia alegria i cooperació en el joc i, cosa molt important, inspiració. Les nostres noies han signat un brillantíssim 11 a 9.

L’últim temps ha estat el dels nervis, als dos bàndols. Ens han defensat més, el joc ha estat més feixuc, impropi del rival, però és que Sant Esteve no podia deixar escapar també aquesta part. Al final, si bé per poc (6-8), s’han sortit amb la seva.

En la pròrroga que hi ha hagut després, un cert desànim (no pas falta de lluita) s’ha apoderat de les santjoanenques, que han perdut la primera part (4-7), però en la segona han reaccionat i han estat a punt d’endur-se-la (5-5).

Ha estat una llàstima, perquè per molt poc les de l’HSJD no s’han proclamat campiones de copa, davant el cangueli que segur que deuen haver experimentat les de Sant Esteve, però el preciós i lluitat partit que ens han regalat avui és la millor rúbrica de la temporada que han fet. Aquest any l’Aleví Expert Femení ho ha petat!!! Moltes felicitats, noies!!!

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis