Debut somiat del Sènior Femení A a la categoria de Plata

SENIOR FEMENI DHP : FELMAR BM LA ROCA 21 – 22 HSJD

Gran debut a la nova categoria. Molts nervis, pista contraria i algunes baixes, però les nostres noies ho han fet.

Des del minut zero hem anat molt igualades al marcador, hem anat per sota, hem empatat i hem arribat al descans amb un resultat de 10-8.

A la segona part, ja molt ficades al partit i amb els nervis superats hem sortit amb molta força, i hem lluitat molt per arribar al final amb un resultat de 21-22.

Primera i treballada victòria, on les nostres noies no han donat mai per perdut el partit. Aquesta és l’actitud noies, mica en mica.

Ha vingut molta gent a acompanyar-nos, la grada feia goig, el vostre suport forma part del nostre èxit. Gràcies a tots.

Proper cap de setmana partit a casa contra Handbol Mislata diumenge a les 12:30h.