SENIOR MASCULÍ A: HSJD 30 – 26 HANDBOL SANT VICENÇ BAR MI CASA

Debut amb victòria a casa del Sènior Masculí A davant un combatiu BarMiCasa Sant Vicenç.

Arribava la primera cita com a locals del 1ª Nacional Masculí després d’un meritori debut amb victòria i es volia estar a l’alçada.

El partit començava amb molta igualtat pels dos equips, amb un ritme alt que semblava afavorir als nostres jugadors, però amb poca solidesa defensiva. L’intercanvi de gols era una constant, fet que feia que cap equip aconseguís una diferència superior a un gol i que l’alternança al marcador fos la tònica de la primera part.
Al final de la part, els visitants aprofitàvem una superioritat ofensiva per realitzar un petit parcial de 0 a 2 que provocava la màxima diferència al marcador 12-14 minut 28, per arribar amb un final de 13-14 a la mitja part.

A la 2a part el partit seguia molt igualat, tot i la millora defensiva local, i gràcies en part a l’encert de la porteria visitant. El ritme alt, però, i la rotació de banqueta feia que poc a poc les sensacions milloressin per als nostres jugadors.

Al segon equador de la segona part, (minut 17) i ja per davant del marcador arribaven una sèrie d’exclusions encadenades dels santvicentins que ens van permetre augmentar les diferències fins al 25-21 (minut 20) i poder mantenir aquestes diferències fins al 30-26 final.

https://photos.app.goo.gl/7xDf8zomSFNA3sau8