Adrià Forns, per fi torna a jugar!!!!!

L’Adrià torna a jugar després de dos anys de descans obligat per temes laborals i acadèmics. És un pivot format a la cantera del BM.Granollers, però que viu molt a prop, a Sant Boi.

Amb aquesta incorporació la plantilla del primer equip apuntala una posició bàsica, tant en atac, com a defensa.

 

Hola , com estàs?

Bé, molt  bé.

Compta’ns una mica de tú…

Sóc  Adrià Forns Galve i tinc 23 anys. Visc a Sant Boi de Llobregat. Estic estudiant fisioteràpia i treballo per les tardes. Tot i així queda un ratet del dia per poder entrenar, d’aquesta manera també desconnectes una estona.

Com vas començar a jugar a handbol i a quina edat?

Doncs he de reconèixer que vaig començar a jugar handbol una mica tard. Després d’haver practicat diferents esports com el futbol i bàsquet entre altres, un dia uns companys de classe em van proposar de provar i m’ho vaig passar molt bé. Així que amb 12 anys vaig començar a jugar a Sant boi.

A categories inferiors, infantils,cadets, Juvenils, quins han estat els teus millors records, tant esportius, com personals?

De les categories inferiors, des de que vaig començar a jugar a Granollers he tingut la sort de mantenir els mateixos companys, molts d’ells durant els 8 anys que vaig estar. Al final més que companys eren amics, ja que passava quasi tot el dia amb ells.

A quins clubs has estat?

Com he esmentat abans, vaig començar al handbol Cooperativa de Sant Boi. Vaig jugar un any allà i vaig tenir la sort de fitxar pel Granollers. Allà vaig estar uns 8 anys com a jugador.

Quina és la teva posició habitual?

Quan vaig començar a jugar, com no sabia molt, al principi em van col·locar de pivot perquè era bastant gran i és la posició on continuo avui en dia.

Jugar a 1a estatal és el teu major repte O has jugat a categoria superior?

Sí, ha estat la màxima categoria que he jugat.  És una categoria on el nivell dels equips és molt similar entre ells i per guanyar els partits has de treballar dur.

Que t’ha portat al nostre club?

Després d’estar dos anys parat, sense poder jugar per causes personals, és d’agrair al club que ha estat interessat en mi. Tenia moltes ganes de tornar a jugar i poder fer-ho a la mateixa categoria on ho vaig deixar, i al costat de casa, eren punts que sumaven.

En el poc temps que portes amb nosaltres, com t’estàs sentint?

Els primers dies estava una mica nerviós; club nou, gent nova, etc. Però des del primer dia els companys m’ho van facilitar molt. Em van prometre que no ho passaria malament, i és veritat, porto molt poc temps i cada dia estic millor, és un grup fantàstic.

Que esperes d’aquesta experiència?

Espero que sigui una temporada fantàstica, que obtinguem el millor resultat possible, però que sobretot, ens ho passem bé jugant a l’esport que més ens agrada, l’handbol.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

[instagram-feed num=12 cols=4 showfollow=true]