Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

MENÚ

Derrota del Cadet masculí A davant d’un potent Bm. La Roca A

Poques vegades juguem dissabte a la tarda, però ni així es canvien algunes coses en aquest equip. En teoria, a aquesta hora està el cos activat, tenim ganes de posar en pràctica el que s´ha treballat durant la setmana, els monitors ens preparen, ens parlen, ens motiven als entrenaments i el dia del partit. Però a l´hora de la veritat…molt individualisme, passades ràpides-descontrolades i sense sentit, sempre voler entrar pel centre i ens oblidem dels extrems (en Carles i en Pau De alçaven les mans inútilment), El «DICHOSO BOTE»!!!!!! (dit, treballat, corregit infinitat de vegades) en comptes de…, la banqueta poc anima als companys (vàreu observar la banqueta contrària des del 1´?), a la pista es noten els braços i el cap baixats. A sobre, com altres vegades els nostres porters ens salvaven d´un munt de situacions, avui no han tingut el seu millor dia; sortien malhumorats de la pista i se´ls notava una impotència difícil de solucionar.
Per últim, quin plus de motivació enfrontar-te contra La Roca i poder plantar cara a un dels millors equips? Però ni això! Xapó per les combinacions sense bot, per la maduració de la jugada abans de llençar, els constant moviments dels jugadors, la lluita i la defensa ferma que feien els del Vallès. Verdaderament només jugaven amb 7 jugadors i la resta van sortir els últims minuts. Aquí es demostra també la preparació física. Nosaltres també ho podríem intentar de fer!
La primera part acaba amb un pobre 10 a 18. A sobre, tenim la mala sort d´errar dos penaltis. Poca activitat defensiva i massa errades en atac on es llença al «ninot»(porter) o fora. En cap moment l´equip té una oportunitat d´igualar-se en el marcador. I això que s´intenten fer constants canvis per poder rectificar. Però no s´agafen les oprtunitats de demostrar quelcom.
Al vestuari, possiblement, va passar alguna cosa i s´aprofita el temps, ja que l´equip triga en sortir. Cal pensar que es vol canviar la dinàmica del partit. I així és. S´acaba la segona part amb un 13-13. La defensa es posa les piles i sembla que en atac alguna variant hi ha; el que passa és que hi ha poc joc d´equip, llavors molt lluny no s´arribarà així.
Volia destacar que la feina arbitral avui va ser complicada. Crec que la responsabilitat no ha de recaure a la noia que ens va tocar, sino…Segurament s´evitarien algunes situacions de conflictes a la grada i a la pista. Per l´àrbitre no es va perdre, segur. En aquestes categories i en la fase de temporada que estem, haurien d´haver dos àrbitres per evitar situacions com per exemple: 3 gols que van entrar i no van pujar al marcador, algunes àrees i faltes que s´haurien d´haver penalitzat.
Bé, o es canvia de perspectiva i d´actitud sobretot als entrenaments, o la desfeta cada vegada serà pitjor. La setmana vinent ens visita en Barça A, que segurament vindrà escamat de la derrota a Granollers. A veure si es nota algun canvi i per fi es GAUDEIX i es VALORA de la competició que s´està jugant. A temps estem. Bona setmana!

Notícies relacionades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

[instagram-feed num=6 cols=3 showfollow=true]