SÈNIOR MASCULÍ PNM: HSJD 32 – 32 KH7 BM GRANOLLERS B

Gran partit disputat al Salvador Gimeno.

Una primera part en què els de l’Vallès Oriental van dominar en el marcador amb petites avantatges gràcies a la seva fèrria defensa i bones transicions en atac. Els nostres nois, amb alts i baixos en el joc, no li van perdre la cara a el partit. A la mitja part, marcador de 15-17.

A la segona part vam aconseguir donar més intensitat al nostre joc i, amb molta feina, es va anar reduint la diferència fins arribar a l’empat a l’equador de la segona part. A partir d’aquí, va ser una lluita entre iguals on cap dels equips es desenganxava al marcador. Amb uns últims de molta qualitat dels nostres jugadors, es va aconseguir una última acció de 7 m que no es va transformar per aconseguir la victòria.

Gran esforç del nostre equip que venia de competir amb victòria diumenge i que torna a jugar dissabte que ve contra el FSCH Esplugues a les 18:30 a porta tancada.