SÈNIOR MASCULÍ PN: CH LA SALLE MONTCADA 27-28 HSJD

Vam visitar el Poliesportiu Miquel Poblet per enfrontar-nos a La Salle Montcada, equip amb el qual partíem igualats a punts a la taula classificatòria.

Una primera part molt disputada no va permetre a cap equip distanciar-se en el marcador amb el que es va arribar a la mitja part amb una mínima diferència de 15-16 per al nostre equip.

La segona part va transcórrer pel mateix camí que la primera meitat i que es decidiria en les últimes accions de la trobada.

Últims minuts de poc encert en porteria i bones defenses amb parades espectaculars mantenien la igualtat al marcador.

En els últims minuts, vam aconseguir posar-nos una gol per davant i gestionar les situacions, aconseguint un nou gol que a la fi ens va donar els dos punts.

Proper partit Diumenge 9 de maig a les 12:30 hores a casa contra l’Handbol Terrassa.