SENIOR MASCULÍ A PNM: H SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA 31-27 HSJD

Últim partit de la primera volta on ens desplaçàvem a el Vallès Oriental per disputar el partit contra el Sant Esteve de Palautordera, equip que ha realitzat una gran primera volta.

Després d’un inici de partit molt igualat (min. 20, 10-9), l’equip local va aprofitar els últim minuts per arribar a el descans amb una renda de 5 gols (16-11).

A la segona part vam tenir alts i baixos en el nostre joc que va permetre a Sant Esteve aconseguir diferències de fins a 7 gols. Després d’ajustar-se en diversos aspectes, els nostres nois van aconseguir reduir l’avantatge, arribant a tenir possessió de pilota per posar-nos a 1 gol, la qual no va poder materialitzar en gol. A la fi de la trobada, resultat de 31-27.

Agrair als joves jugadors que s’estan incorporat a el primer equip per reforçar la plantilla. Proper partit ens desplaçarem de nou a el Vallès Oriental per afrontar el primer partit de la segona volta contra el Avannubo Bm. La Roca el dissabte 6 de febrer a les 20:10 hores.