SENIOR FEMENI DHP: BM SERVIGROUP BENIDORM 31 – 26 HSJD

Jornada 24,

Partit per oblidar, passar pàgina i seguir treballant dur per a les dues jornades que ens queden.

La manca d’encert de cara a porteria i la poca efectivitat en defensa, ens fan anar a remolc durant tota la primera part. Arribant al descans amb un resultat de 18-14.

Comencem la segona part esperant corregir errors en defensa i atac, però les locals surten més endollades creient en les seves possibilitats i ho demostren ampliant la diferència de gols. Tot això fa que ens enfonsem anímicament i se’ns comença a fer el partit molt feixuc. Seguim fallant de cara a porteria i amb una defensa molt feble que ens destina a perdre la capacitat de remuntar.

Al final només queda felicitar al rival i acceptar el mal partit realitzat.

Propera jornada, dissabte 17 d’Abril a les 19:00h rebem a L’Associació Llleidetana.