SENIOR FEMENI DHP: BM.CASTELLÓN 28 – 26 HSJD

Jornada 26,

Última jornada de la competició a la pista del Bm.Castelló, on la victòria ens hauria permès pujar a la tercera posició.

Comencem la primera part, l’efectivitat en atac de l’equip rival ens fa sentir incomodes a la pista,  sense poder desenvolupar el nostre joc habitual, anant a remolc els primers trenta minuts i arribant al descans amb un resultat de 17 – 12.

A la represa del partit sortim intentant millorar el joc i ser més efectives en defensa, de mica en mica ens anem ficant al partit amb gran intensitat i bon joc, arribant a posar-nos a un sol gol fent un parcial de 4-0. Però això no ha estat suficient, no obstant realitzem una molt bona segona part i hem gaudit d’un gran partit.

Amb aquesta derrota no pugem a la classificació i ens quedem en quarta posició, però tot i això hem d’estar molt orgullosos del gran treball fet durant tota la temporada.

Tant sols queda felicitar a les nostres Bèsties i al cos tècnic.