Us presentem el TORNEIG DE PÀDEL HSJD. Una activitat social que el club ha posat en marxa per a gaudir d’un dia en família HSJD i realitzant activitat física.

L’activitat es realitzarà el dia 22 de Maig en horari de 9h a 18:30h i es desenvoluparà en el Club de Tennis «El Molí» a Sant Joan Despí.

L’activitat és per a totes les persones que formin part del HSJD, és a dir, socis i sòcies, pares i mares de jugadors/as, entrenadors i entrenadores, delegats i delegades i jugadors i jugadores (majors de 17 anys).

L’activitat estarà animada amb música per DJ durant tot el dia i els participants rebran un Welcome Pack amb la seva inscripció al torneig.

PREUS TORNEIG:
– Una categoria 25€ | Socis i Sòcies 22€
– Dues categories 40€ | Socis i Sòcies 35€

Per a poder apuntar-te, inscriu-te en el següent enllaç

Si necessites més informació de l’esdeveniment passa per secretaria del club o escriu un WhatsApp al número de telèfon del club.

Anima’t a participar i passarem un gran dia en família HSJD.

Notícies relacionades

TROBADA MINIHANDBOL 2022

Ahir diumenge vam gaudir de la Trobada de Minihandbol 2022. Una activitat que tornem a realitzar després de dos temporades sense organitzar. Una festa de

Llegir més

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

SÈNIOR DH PLATA | HSJD – BM.GRANOLLERS

SÈNIOR FEMENÍ A 37 – BM. GRANOLLERS ATLÈTIC 27 Últim partit de la Lliga, ens enfrontem al Kh-7 Bm Granollers Atlètic, partit plàcid per a les nostres jugadores que