SÈNIOR PRIMERA NACIONAL | OAR GRÀCIA SABADELL – HSJD

OAR Gràcia Sabadell 41- Sènior Masculí A 28

Ens enfrontem a l’equip que millors resultats aquesta obtenint en la segona volta i amb serioses opcions a disputar les fases d’ascens.

Primera part molt fluixa per part del nostre equip que no sabem frenar els continus contraatacs del rival, ens aboca a arribar al descans una diferència de 10 gols 22-12.

La segona part una mica millor en defensa i porteria intentem reduir distàncies, però el rival juga molt còmode i arribem al final de partit amb el resultat de 41 -28.

Pròxim partit també fora de casa contra H. Poblenou, el dissabte 9 d’abril a les 20.00 h en el CEM nova Icària.