SÈNIOR PRIMERA NACIONAL MASCULINA | SANT MARTÍ ADRIANENC – HSJD

SANT MARTÍ ADRIANENC 31 – 41 SÈNIOR MASCULÍ A

Visitem a l’equip del barri de La Verneda a Barcelona capital, amb moltes ganes de puntuar per tercera setmana consecutiu.

Des del primer minut els nostres nois estaven molt endollats en el partit manant en tot moment en el marcador, però sense aconseguir enlairar-nos, arribant al descans amb dos gols d’avantatge (19-21).

Una excel·lent segona part amb un gran desgast físic permet que ens anem distanciant del nostre rival sense permetre-li entrar en el partit amb el que arribem al final de la trobada amb un gran resultat de 31-41.

Agrair al gran nombre d’aficionats del Sant Joan Despí que es va poder desplaçar al pavelló de La Verneda pel seu incondicional suport.

Pròxim partit al Salvador Gimeno el dissabte 16 d’Octubre a les 18.15 hores contra el Ch. Sant Esteve de Palautordera.